Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Să fie CNSAS salvarea PNL?

București: Să fie CNSAS salvarea PNL?

DISTRIBUIȚI

143785 – 20042016 – După şedinţa de marţi seara de la PNL, în care s-a discutat situaţia candidatului pentru Primăria Capitalei, Marian Munteanu de tot mai mulți fruntași ai partidului, apar noi indicii cu privire la eventuale probleme în privinţa acestuia, chiar dacă a fost validat primul pentru funcția de consilier general. Acesta nu a completat declaraţia de integritate, iar acum se cere verificarea dosarului său de la Securitate pentru a se vedea dacă a făcut sau nu poliție politică.

De-altfel, o astfel de solicitare a mai fost făcută de Asociația ”21 Decembrie 1989”, dar a rămas fără răspuns deși, potrivit președintelui acesteia, Doru Mărieș, există la dosarul lui Marian Munteanu indicia că a fost colaborator al Securității.

Copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au solicitat, la rându-le, miercuri dimineaţa CNSAS, în numele PNL, verificarea lui Marian Munteanu. O a doua solicitare în acest sens a venit de la Alina Mungiu-Pippidi, preşedintele Societăţii Academice din România.

O eventuală piedică pusă de CNSAS lui Marian Munteanu ar fi, de fapt, o ușurare pentru PNL, care e pregătit în ședința de miercuri seara să îi arunce în cursa pentru București pe Vasile Blaga sau Cătălin Predoiu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.