Acasă Politic Caraș Severin: Omul de afaceri Iosif Armaș, la DIICOT

Caraș Severin: Omul de afaceri Iosif Armaș, la DIICOT

DISTRIBUIȚI

ALL143499 – 06042016 – Douăzeci și două de percheziții DIICOT au loc miercuri dimineața în județul Caraș-Severin. Procurorii vizează persoanele responsabile de devalizarea stațiunii Băile Herculane.

Anchetatorii au indicii cu privire la săvârșirea infracțiunilor de delapidare, spălare de bani, grup infracțional organizat și abuz în serviciu.Prejudiciul se ridică la 123 de milioane de lei (30 de milioane de euro).

Oamenii legii au descins şi la Agenţia pentru Rezervele Statului din judeţul Caraş-Severin. Personajul principal în această operaţiune a fost omul de afaceri Iosif Armaş, cel care a privatizat Băile Herculane, potrivit opiniatimisoarei.ro. Iosif Armaş a fost ridicat de la Bucureşti şi urmează să fie dus la biroul DIICOT din Caraş- Severin pentru a fi audiat în acest caz. Alături de Armaş vor mai fi duse la audieri alte 11 persoane printre care foşti directori ai firmelor controlate de Armaş, dar şi un fost director de la Agenţia pentru Rezervele Statului din Caraş- Severin. – PROMPT MEDIA

foto:forbes.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.