Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Conducător de doctorate de la Academia de Poliție acuzat de înșelăciune

Conducător de doctorate de la Academia de Poliție acuzat de înșelăciune

DISTRIBUIȚI

Academia de Politie143736 – 18042016 – Ştefania Ungureanu, profesor universitar la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza , din Bucureşti, este urmărită penal de procurori și se află sub control judiciar sub acuzațiile de înșelăciune, uz de fals și abuz în  serviciu. Anchetatorii spun că au probe potrivit cărora în perioada 2012-2013, Ștefania Ungureanu, conducător de doctorat, a cerut şi primit de la nouă persoane, înmatriculate la Şcoala Doctorală  a Academiei de Poliție, între 1000 lei-15000 lei, taxele aferente studiilor doctorale, pe care trebuia să le depună la casieria instituţiei.

Profesoara nu a achitat respectivele taxe, ci a depus la dosarele doctoranzilor documente de plată (facturi, ordine de plată) false, fără acoperire în realitate, determinându-i pe angajaţii Şcolii Doctorale să îşi îndeplinească în mod defectuos atribuţiile de serviciu, fără vinovăţie, aşa încât Academia de Poliţie a prestat serviciile aferente, în condiţiile în care plata taxelor nu era efectuată.

În perioada 2013-2014, a refuzat predarea tezei unui doctorand către Secretariatul Şcolii Doctorale, aşa încât dosarul  acesteia să fie înaintat către Ministerul Educaţiei în vederea acordării titlului  de doctor, vătămând astfel interesele legitime ale persoanei vătămate de a i se acorda respectivul titlu. – PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.