Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Dragoș Pâslaru este noul ministru al Muncii

Dragoș Pâslaru este noul ministru al Muncii

DISTRIBUIȚI

 143730 – 18042016 – Dragos Paslaru a fost confirmat de președintele Klaus Iohannis în funcția de ministru al Muncii în cabinetul Cioloș, prin semnarea decretului de numire.

Prof. Dragoş Pâslaru, consilier pe probleme economice al premierului Dacian Ciloș, a fost managerul companiei care a obţinut contractul pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare a judeţului Ilfov, în perspectiva Orizont 2020 – GEA Strategy & Consulting.

Conform Viitorul Ilfovean, GEA Strategy & Consulting (GEA S&C) este o companie privată cu capital integral românesc, înfiinţată în anul 2006 ”din dorinţa de a oferi sprijin şi expertiză instituţiilor publice şi companiilor din România, în încercarea de a construi o economie şi o societate capabilă să îndeplinească standardele europene”.

De-a lungul timpului, GEA S&C a obținut contracte de consultanţă pentru administraţia publică centrală şi locală.

În spatele celor 14 tineri entuziaști prezentați pe site-ul organizației, se află un grup de economiști și cadre didactice de la ASE, din care atrag atenția prin funcțiile publice ocupate, fără a-i neglija pe vreunul dintre ei: Daniel Dăianu, fostul ministru al Finanțelor și eurodeputat în Parlamentul European din partea PNL, și Liviu Voinea, vice-guvernator BNR si fost ministru al Bugetului in Guvernul Ponta 2 și fost director executiv al Asociației GEA (Grupul de Economie Aplicată). – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.