Acasă Economie Ilfov: Poliția din Pantelimon, asalt la traficanții de alcool și tutun

Ilfov: Poliția din Pantelimon, asalt la traficanții de alcool și tutun

DISTRIBUIȚI

Falsificatorii de alcool143684 – 14042016 – La 13 aprilie a.c, polițiștii din Pantelimon împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Ilfov, Direcției de Sănătate Publică Ilfov și din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov, au efectuat controale în vederea depistării și identificării persoanelor fizice și juridice care efectuează fapte de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu este dovedită, a celor care produc, depozitează, transportă şi comercializează băuturi alcoolice sau tutun în mod ilegal și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat trei sancțiuni contraventionale în valoare de 20.000 de lei conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și au ridicat în vederea confiscări 2.600 de țigarete, 28 de litri de alcool și suma de 1.600  de lei.

La două societăți comerciale, polițiștii au constat că erau efectuate act­­­e de comerț cu țigarete și băuturi alcoolice, fără respectarea prevederilor legale, una dintre acestea nefiind autorizată din punct de vedere santitar veterinar și funcționând fără respectarea regulilor de igienă impuse de lege, pentru aceasta din urma, specialiștii D.S.V.S.A. au dispus interzicerea de activități comerciale.

De asemenea, lucrătorii D.S.V.S.A. au dispus interzicerea de activități comerciale într-o unitate hotelieră, care a fost identificată că funcționa fără a fi autorizată din punct de vedere sanitar veterinar. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.