Acasă Economie Mehedinți: Captură record de ţigarete de contrabandă la Porţile de Fier I

Mehedinți: Captură record de ţigarete de contrabandă la Porţile de Fier I

DISTRIBUIȚI

captura tigarete143868 – 25042016 – Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, împreună cu inspectorii vamal din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au descoperit şi confiscat 25.000 de pachete cu ţigări fără timbru fiscal. Ţigările erau ascunse în pereţii dubli ai semiremorcii şi în cabina şoferului unui camion condus de un cetăţean sârb care a fost reţinut pentru 24 de ore.

Evenimentul a avut loc la 24 aprilie, la orele 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, când s-a prezentat la controlul de frontieră pentru a intra în România, cu un autocamion marca Scania înmatriculat în Serbia, cetăţeanul sârb M. Miloş, în vârstă de 36 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, detergent de vase din Serbia pentru o societate comercială din Bucureşti.

În urma controlului efectuat au fost găsite, ascunse şi nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul vamal, în pereţii dubli ai semiremorcii, dar şi în cabina camionului, cantitatea de 25.000 de pachete cu ţigări fără timbru fiscal mărcile Marble şi Ashima. La cercetări, şoferul a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările în Bucureşti. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.