Acasă Externe SUA: Pentru românii din Texas

SUA: Pentru românii din Texas

DISTRIBUIȚI

 – 143585 – 11042016 – Romanii din Texas organizeaza un ”rally” pentru familia Bodnariu sambata, 16 aprilie, la orele 10.00, in fata Consulatului Norvegian din Houston. Sunt asteptati sa participe sute de romani din tot statul, dar si din cele adiacente.

E vorba de un rally, nu mars, care se va tine pe trotuarele strazii din fata Consulatului, pe ambele parti ale strazii. Organizatorii spun ca protestul va incepe la timp si ca va dura cel putin două ore.

Initiatorii si organizatorii principali ai evenimentului sunt toate bisericile romane din Houston.

”Protestul de la Houston e deosebit de important deoarece Norvegia deriva profituri uriase din afacerile care le face in Houston. Peste 200 de companii norvegiene fac afaceri in Houston, iar comunitatea norvegiana din Houston e cea mai mare din afara Norvegiei, in jur de 10.000 de norvegieni. Mari companii din Houston (Baker Hughes, Halliburton, KBR ori Exxon) investesc sume uriase in industria energetica a Norvegiei. Texasul e un punct strategic in eforturile noastre comune de a demasca aspectele intunecate ale Norvegiei si abuzurile pe care Barnevernet le face impotriva familiei si a copiilor”, se arata intr-un comunicat de presa. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.