Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Așa întrebare, așa răspuns

București: Așa întrebare, așa răspuns

DISTRIBUIȚI

Traian Basescu144324 – 24052016 –  Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat marți, la ieșirea de la Tribunalul București, că el nu a pierdut niciun proces de restituire și că nu îl va pierde nici pe acesta. ”Am fost chemat pentru o restituire din 2003. N-am pierdut nicun proces de restituire, n-o sa-l pierd nici pe ăsta. Nu stiu de ce mă acuză. Văd ca nici nu a venit Cătălin Năstase. Face reclamația și nici nu vine la termen”, a spus fostul șef al statului.

Întrebat de scandalul Hexi Pharma, în condițiile în care s-au folosit dezinfectanți diluați pe serviciul de ambulanță atunci când era președintele țării, Traian Băsescu a răspuns: “Și ce trebuie sa fac eu? Sa gust antisepticele ca să văd că sunt bune”?, a declarat Traian Băsescu.

Fostul președinte Traian Băsescu a fost audiat marți dimineață în calitate de martor, la Tribualul București, într-un dosar vizând retrocedări de terenuri. Este vorba de un dosar în care vicepreședintele Uniunii Arabilor din România, Cătălin Năstase, ar fi făcut o plângere în anul 2014, la DNA, împortiva lui Băsescu și a altor funcționari publici din Primăria Capitalei, acuzându-i că în perioada când Băsescu a fost primar general ar fi fost implicat în afaceri imobiliare ilegale. Năstase acuză faptul că Băsescu ar fi retrocedat ilegal și fără a verifica toate documentele necesare aproape 40.000 de metri pătrați de teren în cartierul Dămaroaia din București. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.