Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Despre Titus Corlățean, după ”locale”

București: Despre Titus Corlățean, după ”locale”

DISTRIBUIȚI

 Titus-Corlăţean144410 – 30052016 –  Vicepreședintele Senatului României, Ioan Chelaru, a declarat, la sfârșitul ședinței Biroului Permanent, întrunit în data de 30 mai 2016, că au fost aprobate toate punctele înscrise pe ordinea de zi. Biroul Permanent s-a reunit în cvorum și au fost repartizate proiectele de acte normative. Totodată, Biroul Permanent a luat act de demisia senatorului Doina Anca Tudor, urmând ca în prima ședință a Senatului, demisia să fie prezentată și validată de plen.

De asemenea, Biroul Permanent a luat act de scrisoarea procurorului general cu privire la Dosarul 644/P/2014 al Secției de combatere a infracțiunilor de corupție care privește pe senatorul Titus Corlățean. S-a fixat un prim termen pentru evaluarea dosarului, la Comisia juridică, de disciplină și imunități, pentru 7 iunie a.c., imediat după alegerile locale. Urmează ca, în această dată, comisia să prezinte Biroului Permanent prima evaluare iar Biroul permanent să stabilească, în conformitate cu Regulamentul Senatului, foaia de parcurs a acestui dosar.

Vicepreședintele Chelaru a menționat că s-a luat act și de solicitarea pe care ministrul Anca Dragu a făcut-o cu privire la accelerarea procedurilor referitoare la adoptarea proiectului de lege pentru ratificarea Acordului de garanție între Statele membre ale Uniunii Europene și Banca Europeană de Investiții pentru proiectele de investiții din statele din Africa, Caraibe și Pacific și din Țările și Teritoriile de peste mări. De asemenea, s-a aprobat prelungirea termenului de adoptare tacită de la 45 la 60 de zile pentru un act normativ important care privește combaterea produselor din tutun. S-au aprobat și documentele legate de relațiile parlamentare externe. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.