Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Expoziție foto: “Ion Rațiu – liderul autentic. O viață devotată principiilor”

București: Expoziție foto: “Ion Rațiu – liderul autentic. O viață devotată principiilor”

DISTRIBUIȚI

Ion Ratiu 144012 – 05052016 –  Centrul Rațiu pentru Democrație organizează în cooperare cu Muzeul Național al Țăranului Român expoziția foto “Ion Rațiu – un lider autentic. O viață dedicată principiilor”. Evenimentul va avea loc între 5 și 22 mai în București, la Muzeul Național al Țăranului Român, sala Tancred Bănățeanu. Conceptul expoziției se bazează pe imagini vizuale ale liderului politic român Ion Rațiu. Expoziția se va concentra pe imagini post-1989 până la moartea lui Ion Rațiu în anul 2000. Scopul conceptului este să evidențieze un stil unic de leadership. Din acest motiv, majoritatea pozelor îl vor reprezenta fie ca lider în exil care protestează împotriva regimului Ceaușescu, fie ca deputat ales în Camera Deputaților din Parlamentul României.

Ion Rațiu este cel mai faimos creștin-democrat din România. Principiile sale au animat numeroase generații de români, în pofida faptului că în ultimii ani influența acestuia a scăzut. În spiritul aducerii principiilor sale în atenția noii generații, expoziția va utiliza imagini pentru a reprezenta și disemina principiile sale cât mai multor persoane, în special tineri. Familia Rațiu este una dintre cele mai vechi familii nobile din Transilvania. Existența Familiei Rațiu datează din timpul lui Sigismund de Luxemburg, din secolul al XIV-lea. Originea numelui de familie Rațiu (Ratz / Racz) a fost pentru prima oară atestat în orașul Noşlac, județul Turda-Arieș. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.