Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Premii pentru integritate de ziua Direcției Generale Anticorupție

București: Premii pentru integritate de ziua Direcției Generale Anticorupție

DISTRIBUIȚI

Toba - dga 144434 – 31052016 – Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a acordat diplome de integritate pentru cinci angajați care au denunțat către Direcția Generală Anticorupție a MAI (DGA) intenția unor persoane de a le oferi mită. Evenimentul s-a desfășurat în contextul împlinirii a 11 ani de activitate a Direcției Generale Anticorupție.

”Astăzi subliniem o normalitate. Numărul desistărilor angajaților MAI a crescut cu 10% în ultimul an și din ce în ce mai mulți angajați refuză mita și anunță acest lucru autorităților competente. Doar 0,18% din personalul MAI a fost cercetat anul trecut pentru fapte de corupție, însă fiecare caz în parte are un impact deosebit în societate și tocmai de aceea e nevoie de o abordare nouă în ceea ce privește activitățile de prevenire ale DGA” a susținut ministrul Tobă, în cadrul evenimentului care a avut loc la sediul DGA.

 Angajații care au primit distincții fac parte din cadrul Poliției Române și Poliției de Frontieră Române, aceștia refuzând sume importante de bani sau bunuri de valoare semnificativă pentru a nu-și exercita atribuțiile de serviciu, conform legii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.