Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Vanghelie, la un pas de a nu mai candida

București: Vanghelie, la un pas de a nu mai candida

DISTRIBUIȚI

vanghelie 2Cum te poți trezi că ai semnat pentru primarul suspendat – 144043 – 06052016 –  Procurorii DNA au descins concomitent la Primăria Sectorului 5 şi la sediul Partidului Dreptăţii Sociale. Potrivit unor surse judiciare, faptele investigate ar avea legătură, printre altele, cu falsificarea listelor electorale care ar fi fost depuse pentru candidatul Marian Vanghelie. Mai mulţi angajaţi din primărie ar fi adunat date personale ale unor locuitori într-o bază de date. Acestea ar fi fost folosite pentru a fi întocmite listele electorale cu numărul minim de susţinători pentru depunerea candidaturii la funcţia de primar. Procurorii DNA au suspiciuni că o parte dintre semnături sunt false, nefiind executate de persoanele înscrise cu nume, prenume, CNP.

În Sectorul 5, în multe zone din Rahova și Ferentari au fost strânse liste cu semnături pentru candidatura lui Vanghelie, la început din postura de independent, chiar și cu ajutorul unor angajați ai ADP Sector 5 și ai unor angajați ai unor firme de pază.

Sunt efectuate percheziții domiciliare în șase locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care două aparțin unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice, angajate ale primăriei. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.