Acasă Uncategorized De alegeri, Evidența Populației își prelungește programul

De alegeri, Evidența Populației își prelungește programul

DISTRIBUIȚI

Evidența Populației144399 – 27052016 – Serviciile de Evidența Persoaneor din București își vor extinde programul de lucru sâmbătă, 4 iunie și duminică 5 iunie pentru a putea elibera actele de identitate pentru persoanelor cu drept de vot care nu au sau au act de identitate cu temen de valabilitate expirat.

Cartea de identitate se întocmește și se eliberează la cererea scrisă a persoanei și a documentelor cu care face dovada numelui, stării civile, cetățeniei române și domiciliului.
Contravaloarea unei cărți de identitate este de 7 lei și se achită la ghișeele de evidența persoanelor din sectoarele 1, 3 și 6, unitățile C.E.C. Bank în sectorul 5, la oficiile poștale în sectorul 2 și 4 sau ghișeele DITL pentru sectorul 4.

Atunci când nu pot fi prezentate anumite documente (certificate de stare civilă, dovezi cu privire la domiciliu etc.), se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care se vor depune și 3 fotografii ¾ cm și taxa de 1 leu, achitată în acelasi mod ca și în cazul cărților de identitate.
Pentru eliberarea unui nou act de identitate (carte de identitate sau carte de identitate provizorie), ca urmare a expirarii termenului de valabilitate, pierderii, furtului, deteriorării sau distrugerii actului de identitate, cetățenii vor prezenta și un timbru fiscal de 5 lei. -. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.