Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Deputatul Zamfir cere demisia ministrului Finanțelor

Deputatul Zamfir cere demisia ministrului Finanțelor

DISTRIBUIȚI

Daniel Zamfir,144398 – 27052016 – Inițiatorul Legii ”Dării în plată”, deputatul Daniel Zamfir, cere demisia ministrului Finanțelor dacă nu clarifică situația impozitului pe darea în plată.

”Așa cum vă preocupați de transparentizare și de creșterea colectărilor, iar pentru asta emiteți acte de modificare ale Codului de Procedură Fiscală, de ce nu emiteți și un act normativ prin care să clarificați situația impozitării în cazul dării în plată?”, spune deputatul Zamfir într-o declație de presă.

Acesta mai arată că, în majoritatea cazurilor, valoarea debitului restant este mai mare decât valoarea inițială a creditului sau a imobilului care urmează să fie dat în plată, incluzând și dobânzi și comisioane abusive, cee ace face ca în cazul procedurii de dare în plată costurile să fie mai mari decât la vânzarea unui imobil.

”E obligația dumneavoastră să clarificați acest lucru și nu să vă jucați cu soarta românilor! Nu continuați atitudinea cinică și disprețuitoare cu care v-ați început mandatul de ministru, românii nu pot și nu merită să trăiască cu 2 lei pe lună!

Puteți să-i ajutați pe românii aflați în nevoie dar nu vreți și dacă nu vreți, eu cred că trebuie să plecați!”, mai spune Zamfir. -. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.