Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Doi manageri români din domeniul transporturilor au fost premiați de IRU

Doi manageri români din domeniul transporturilor au fost premiați de IRU

DISTRIBUIȚI

 UNTRR144143 – 12052016 – Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) îi felicită pe Cristina Ostrovanu, Transport Manager la Intermontana S.R.L. și pe Emilian Stoica, director Transporturi la Arabesque S.R.L., pentru primirea premiului  „Manager de Top în Transporturile Rutiere” din partea Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere (IRU), o recunoaștere internațională a experienței remarcabile și a realizărilor manageriale deosebite în promovarea unui transport rutier sigur, ecologic și eficient.

Această distincție inațională este atribuită managerilor de top în transporturile rutiere, pentru recunoașterea internaționalã a acelor persoane care au acționat cu succes lterna nivel de conducere al unei companii de transport rutier național sau internațional de mărfuri sau de persoane, inclusiv taxi, care și-au onorat profesia prin experiența lor remarcabilă și realizări manageriale specifice.

Aceste realizări manageriale specifice trebuie să includă implementarea, în cadrul unei companii de transport rutier, a unui set de valori cheie în domeniul calităților morale, standardelor de muncă, ca și al soluțiilor inovative de îmbunătățire a protecției mediului, siguranței rutiere și productivității.

Ceremonia de acordare a premiului Manager de Top IRU 2016 va avea loc în cadrul Conferinței Internaționale IRU – UNTRR pe tema Competiției în Transportul Rutier din 27 mai 2016.

Distincția IRU „Manager de Top în Transporturile Rutiere” a fost acordatã în 2016 către 69 de manageri din 15 țări: Argentina (3), Belarus (3), Danemarca (1), Estonia (5), Germania (2), Iran (12), Kazahstan (4), Macedonia (10), Maroc (9), Mexic (8), România (2), Rusia (5), Slovacia (3), Spania (1) și Ucraina (1). – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.