Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Hexi Pharma cere declararea falimentului

Hexi Pharma cere declararea falimentului

DISTRIBUIȚI

hexi-pharma144110 – 11052016 – Administratorii Hexi Pharma au solicitat, marți, printr-o cerere depusă la Tribunalul București, falimentul firmei. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru 17 mai. Potrivit legii, falimentul se cere pe baza articolului 66 din legea 85/2014, în care debitorul este obligat să se adreseze Tribunalului o cerere, însoțită de dovada, pentru a fi dispus legii în termen de maximum 30 de zile.

Se pare solicitare a fost motivată prin aceea că firma nu-și mai poate plăti angajații, deoarece nu are activitate, compania având activitatea suspendată. Hexi Pharma are 350 de angajați. Aceștia ar fi fost notificați că vor fi plătiți până la 1 iunie, apoi concediați.

Marți, Alexandu Condrea, proprietarul Hexi Pharma a fost audiat la Parchetul General, în dosarul privind dezinfectanții diluați. Firma sa a semnat mai multe contracte cu spitale din România. Cel mai probabil va da declarații în legătură cu aceste contracte.

Parchetul General a anunțat, luni, că, pe baza înscrisurilor ce au fost ridicate la percheziţiile derulate la 7 mai, precum şi având în vedere  probele necesare a fi supuse expertizării, s-au stabilit tipurile de expertize ce urmează a fi efectuate. – PROMPT MEDIA

foto:evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.