Acasă Social Ilfov: Dosare penale pentru împiedicarea accesului la învățământul general obligatoriu

Ilfov: Dosare penale pentru împiedicarea accesului la învățământul general obligatoriu

DISTRIBUIȚI

 politia in scoli144140 – 12052016 – La 11 mai a.c., poliţiştii ilfoveni din cadrul structurilor de ordine public, prevenire şi rutieră au continuat activităţile pentru asigurarea unui climat de siguranţă în incinta unităţilor de învăţământ şi în zona adiacentă acestora. Poliţiştii au organizat sesiuni interactive, în cadrul cărora, au fost abordate teme precum siguranţa rutieră, delincvenţa juvenilă, absenteismul şcolar şi siguranţa pe internet.

Pentru reducerea gradului de victmizare al elevilor prin accidente rutiere, echipajele de poliţie rutieră au fost prezente în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare, în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri.

Totodată, au fost efectuate 31 de controale privind respectarea prevederilor Legii nr. 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor precum şi în ceea ce priveşte modul de acces în incinta şcolilor şi executarea pazei.

În cadrul activităţilor, poliţiştii au aplicat 44 sancţiuni contravenţionale, dintre care nouă au fost la Legea 61/1991, trei la Legea 333/2003, o sancțiune conform prevederilor  H.G 128/1994 şi 31 potrivit O.U.G 195/2001 privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, poliţiştii din Otopeni au întocmit două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de împiedicarea accesului la învăţământul general obligatoriu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.