Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Transportatorii români de solidarizează cu francezii

Transportatorii români de solidarizează cu francezii

DISTRIBUIȚI

 UNTRR144392 – 27052016 – Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) organizează marți, 31 mai 2016, între orele 12:00-13:00 un protest la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România.

UNTRR se alătură astfel asociațiilor profesionale ale transportatorilor rutieri din mai multe State Membre UE care protestează împotriva impunerii legii salariului minim din Franța (MACRON) pentru angajații din acest domeniu de activitate.

O delegație UNTRR va depune la Reprezentanța Comisiei Europene în România o Rezoluție comună împotriva legii MACRON, adresată Președintelui Comisiei Europene – Jean Claude Juncker și semnată de asociațiile transportatorilor rutieri din Portugalia, Spania, Bulgaria, Republica Cehă, Slovacia, Estonia, Lituania, Ungaria, România și Polonia.

”A trecut deja un an de când a fost inițiată procedura de infringement a Comisiei Europene împotriva MiLoG – Germania și nu avem încă nici un rezultat.

Nu putem rămâne pasivi și nu putem să permitem  acest dictat al unor State Membre în detrimentul altora.

Chemăm toți transportatorii să protesteze alături de noi, să ne manifestăm dezacordul privind lipsa de acțiune a Comisiei Europene față de escaladarea protecționismului în UE!”, se arată într-un comunicat al UNTRR. -. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.