Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Vacanța de alegeri întârzie dosarul senatorului Corlățean

Vacanța de alegeri întârzie dosarul senatorului Corlățean

DISTRIBUIȚI

PARLAMENT_senat6144310 – 23052016 –  Biroul Permanent al Senatului nu a întrunit astăzi cvorumul necesar astfel încât să poată lua în discuție cererea DNA de urmărire penală a lui Titus Corlățean. Viitoarea ședință a fost programată pentru lunea viitoare. Până pe 7 iunie, după alegerile locale, senatorii sunt în vacanță.

”Ședința de Birou Permanent nu a putut să se țină deoarece nu am avut cvorumul necesar, ca atare am reprogramat ședința pentru luni, săptămâna viitoare. Cel puțin doi dintre senatori m-au informat că nu pot veni pentru că sunt în deplasări oficiale programate cu mult timp înainte. Unul este în Luxemburg, celalalt în Grecia. Am discutat cu colegii, unii au opinat să organizăm Birou Permanent după alegeri, eu am insistat totuși să facem acest lucru cât se poate de prompt, e adevărat că deja suntem în întârziere și sper ca săptămâna viitoare să putem ține ședința pentru a sesiza Comisia juridică cu dosarul înaintat de Parchet”, a declarat președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Liberalii, care au fost prezenți la ședință, au acuzat faptul că senatorul Augustin Mitu era prezent, dar a părăsit sala în momentul în care a constatat că se va întruni cvorumul. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.