Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Controale peste tot

București: Controale peste tot

DISTRIBUIȚI

palat-victoria-guvern144562 – 07062016  –  Corpul de Control al Prim-ministrului are în desfășurare operațiuni ample de verificare a mai multor instituții, printre care Compania Naţională „Aeroporturi Bucureşti” S.A, Compania Naţională „Loteria Română” S.A., Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, transmite B1 TV.

În ceea ce privește Compania Națională ”Aeroporturi București” S.A., se vor verifica realizarea investițiilor necesare dezvoltării și modernizării infrastructurii aeroportuare (piste, căi de rulare, platforme, drumuri de acces și de incintă etc. și a altor echipamente și instalații aeroportuare, numirea persoanelor care au ocupat sau ocupă funcții de conducere, dar și stabilirea și acordarea remunerațiilor lunare/anuale, precum și a altor avantaje membrilor consiliului de administrație și conducerii executive.

Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și la entitățile aflate în coordonarea acestuia va fi și el verificat, prioritare fiind verificarea respectării dispozițiilor legale privind organizarea și funcționarea departamentului și verificarea îndeplinirii atribuțiilor privind coordonarea la nivel național a activităților de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență, asigurarea și coordonarea resurselor umane, materiale, financiare și de altă natură necesare restabilirii stării de normalitate.

Compania Națională ”Loteria Română” S.A. va primi o vizită de la Corpul de Control al premierului, care va verifica documentarele cu privire la organizarea și funcționarea acestei companii.

Cât despre Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, se vor verifica respectarea dispozițiilor legale și a normelor interne ale Agenției, toate aspectele legate de sponsorizările, dar și cele cu privire la autorizarea medicamentelor de uz uman. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.