Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Dragnea râde de PNL

București: Dragnea râde de PNL

DISTRIBUIȚI

 Liviu Dragnea144533 – 06062016  –  Președintele PSD, Liviu Dragnea, a exclus duminică seara varianta unei colaborări cu PNL în Consiliul General al Municipiului București, dar și la formarea unui guvern din toamnă.

”Cu PNL eu am anunțat, cu tot respectul cuvenit, nu vom colabora niciodată din câteva motive. Primul motiv – nu ai cu cine, acolo nu există o conducere cu care să poți vorbi. Este o constatare, nu sunt nici arogant, nu poți avea o discuție de care să poți fi sigur că este valabilă a doua zi. În al doilea rând, nu am văzut nici eu și, probabil, de aceea și bucureștenii i-au taxat, un program, un pachet de obiective. Al treilea motiv, din punct de vedere politic, suntem ca apa și uleiul”, a spus liderul PSD.

Întrebat despre posibilitatea unei colaborări din toamnă cu PNL, Liviu Dragnea a exclus acest lucru, spunând că ar însemna că PSD și-ar ”bate joc de votul românilor”. ”Nu suntem dispuși să facem un guvern PSD-PNL din toamnă. Sper și vreau să câștigăm alegerile parlamentare de la toamnă și să facem un Guvern PSD-ALDE-UNPR. Nu putem să facem un guvern cu PNL, pentru că ar însemna că ne batem joc de votul românilor, nu cred într-o posibilă colaborare guvernamentală între PSD și PNL”, a spus Dragnea. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.