Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Florin Iordache, interimar la șefia Camerei Deputaților

București: Florin Iordache, interimar la șefia Camerei Deputaților

DISTRIBUIȚI

florin_iordachePonta s-a speriat de Dragnea144682 – 14062016 –  Florin Iordache îl înlocuiește, cu titlu de interimar, în funcția de președinte al Camerei Deputaților, pe Valeriu Zgonea. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat că “s-a făcut prea mult tapaj în jurul acestei funcții” și că propunerea sa este ca “să nu punem pe nimeni la Camera Deputaților, să fie interimar până la parlamentare”. “Pe oricine aș propune ar însemna că acel om nu poate fi dedicat campaniei electorale care începe de marți. Partidul are nevoie de toți oamenii”, a spus Dragnea.

Informația a fost confirmată și de Victor Ponta la ieșirea de la ședință. Înaintea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD de marți, Liviu Dragnea și Victor Ponta au avut un schimb de replici privind preluarea funcției lăsată vacantă de Valeriu Zgonea de către fostul premier. ”Astăzi, unii dintre noi trebuie să dea dovadă de inteligență, răbdare și modestie”, a declarat Liviu Dragnea.

Știind că mesajul îi era adresat, Ponta a anunțat că nu va candida fără să aibă sprijunul șefului PSD.

Dragnea: ”S-a făcut prea mult tapaj în jurul acestei funcții. Propunerea mea este ca să nu punem pe nimeni la Camera Deputaților, să fie interimar până la parlamentare. Pe oricine aș propune ar însemna că acel om nu poate fi dedicat campaniei electorale care începe de marți. Partidul are nevoie de toți oamenii”, a spus Dragnea, în ședința PSD. Singurul care i s-a opus lui Liviu Dragnea a fost Marian Oprisan, președintele PSD Vrancea, care a fost de părere că vorbind de a treia funcție în stat ar trebui totuși ca partidul să nu prezinte soluții de tip interimar.  PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.