Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: IGI a prins un japonez care muncea la negru în Sectorul...

București: IGI a prins un japonez care muncea la negru în Sectorul 2

DISTRIBUIȚI

144504 – 02062016  – Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Direcția pentru Imigrări a Municipiului București au desfășurat, la data de 1 iunie a.c., un control pe linia prevenirii și combaterii muncii nedeclarate a cetățenilor străini în Capitală.

A fost identificat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Japonia, care desfășura activități lucrative fără forme legale în bucătăria unui restaurant din Sectorul 2, cu specific asiatic. Acesta a intrat în România în baza acordurilor internaționale iar la expirarea dreptului de ședere de 90 de zile nu a părăsit țăra noastră, la momentul depistării fiind cu ședere ilegală de 97 de zile.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au emis pe numele acestuia o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească România în cel mult 15 zile și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.200 lei. La ieșirea din țară, pe numele său va fi instituită și măsura de nepermitere a intrării pentru o perioadă de șase luni.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.