Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Încă o rețea de traficanți de droguri de mare risc pe...

București: Încă o rețea de traficanți de droguri de mare risc pe mâna autorităților

DISTRIBUIȚI

 diicot144694 – 14062016 –  La 9 iunie, prcurorii  DIICOT Bucureşti  împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti şi a Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov au efectuat 23 de percheziții domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Cu ocazia  perchezițiilor  au fost găsite şi ridicate trei cântare electronice, folosite la porţionarea drogurilor, 41,12 grame de cocaină, 4,24 grame de amfetamină, 254 de comprimate MDMA, 112,51 grame de cannabis, precum și 1.500 de euro, 30.000 de lei, şi 20 de telefoane mobile.

    În cauză există suspiciunea rezonabilă că un număr de 11 inculpaţi au acționat pe raza Sectorului 4 din Bucuresti şi a judeţului Ilfov, aprovizionând cu droguri diverşi consumatori din cluburile de noapte şi de la petreceri private ”Afterparty”.

    Procurorii  au dispus  reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor, ulterior Tribunalul Bucureşti dispunând arestarea preventivă a acestora pentru  o perioadă de 30 zile.   PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.