Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: La datorie de Rusalii

București: La datorie de Rusalii

DISTRIBUIȚI

Monica Dajbog144765 – 17062016 –  Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar de poliție Monica Dajbog, a susținut  vineri, 17  iunie a.c., o declarație de presă referitoare la măsurile dispuse la nivelul structurilor MAI pentru asigurarea unui climat de siguranță publică pe perioada minivacanței ocazionate de Sărbătoarea Rusaliilor Ortodoxe.

În contextul Sărbătorii Rusaliilor Ortodoxe, în baza planului aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Tobă,   Poliția Română, Jandarmeria, Poliția de Frontieră și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență vor acționa în sistem integrat, cu forțe suplimentare, pentru ca cetățenii să petreacă aceste zile de sărbătoare în siguranță.

 Începând de vineri, aproximativ 22.500 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi zilnic la datorie pentru a menține ordinea și liniștea publică, pentru a fluidiza traficul rutier și pentru a asigura intervenția la urgențele medicale și la alte situații de risc pentru populație. Efectivele de siguranță publică vor acorda o atenție deosebită celor peste 16.400 de lăcașuri de cult unde vor avea loc slujbe religioase cu participare numeroasă.

 De asemenea, polițiștii vor asigura ordinea publică la cele aproximativ 500 de manifestări publice, concerte sau evenimente sportive care urmează să se desfășoare în toată țara, inclusiv duminică în locurile publice unde se va urmări meciul de fotbal România – Albania. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.