Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: M10 are o nouă conducere

București: M10 are o nouă conducere

DISTRIBUIȚI

Ioana Constantin – Preşedinte144917 – 28062016 – Adunarea Generală de alegere a noii conduceri, care a avut loc pe 26 iunie 2016, a ales-o, cu o mare majoritate, pe Ioana Constantin, președinte al partidului M10.

 Noua președintă M10 are două licențe obținute în 2012, una de la  SNSPA, Facultatea de Management, și a doua de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, și două masterate obținute în 2014 la SNSPA, în Comunicare Brand, Management și Comunicare Corporativă și în Comunicare și relații publice. Ioana a predat, între altele, Etică și Responsabilitate Corporativă, Management și Afaceri pe Internet la Facultatea de Management a SNSPA și a lucrat în consiliere și orientare profesională pentru absolvenții care își începeau profesiile. Ioana este determinată să schimbe clasa politica actuală.

 Cei care au muncit să construiască structuri ale M10 în peste jumătate din țară și au obținut peste 30.000 de voturi, aproape 100 de consilieri la alegerile locale, un primar membru M10 și alți 4 primari independenți susținuți de M10, trebuie să continue politica reformistă, pe baza principiilor dreptei democratice.

La primele alegeri interne, membrii M10 au putut vota electronic sau cu buletine de vot. La aceste alegeri şi-au depus candidatura 38 de candidaţi pentru funcţii în Biroul Politic Naţional. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.