Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: ”Mânuţe fericite, NU mânuţe chinuite!”

București: ”Mânuţe fericite, NU mânuţe chinuite!”

DISTRIBUIȚI

VIZUAL campanie 144755 – 17062016 – Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANTIP) în parteneriat cu Asociaţia ”Telefonul Copilului” (ATC) lansează campania online de informare şi sensibilizare cu privire la victimele traficului de minori în vederea exploatării prin muncă ”Mânuţe fericite, NU mânuţe chinuite!”.

Campania a fost lansată în contextul manifestărilor desfăşurate în plan internaţional cu prilejul celebrării ”Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Exploatării prin Muncă a Copilului”, la data de 12 iunie. Campania urmăreşte conştientizarea riscurilor şi pericolelor la care sunt expuse victimele traficului de minori în vederea exploatării prin muncă, conştientizarea drepturilor pe care le au minorii, precum şi reducerea cererii în cadrul acestui fenomen infracţional. Sloganul campaniei este ”ânuţe fericite, NU mânuţe chinuite!”.

 Campania va presupune colectarea din mediul online de fotografii cu mainile copiilor participanţi, precum şi a mesajelor creative faţă de fenomenul exploatării prin muncă a copiilor, transmise de către părinţii acestora sau reprezentanţii legali, în cazul celor cu vârsta de până în 18 ani. Încurajăm participarea şi altor categorii de vârstă pentru postarea mesajelor creative.

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.