Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ministerul Muncii oferă studenților posibilitatea de a deveni voluntari

București: Ministerul Muncii oferă studenților posibilitatea de a deveni voluntari

DISTRIBUIȚI

voluntariat144920 – 28062016 – Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV) caută voluntari care să participe, în perioada iulie-august 2016, la activitățile din cadrul  MMFPSPV și al Agențiilor Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS).

Astfel, din rândul studenților la știinte sociale și comunicare, dar nu exclusiv, vor fi selectate 6 persoane pentru București și alte 1-2 persoane pentru fiecare din cele 41 AJPIS, care vor încheia contracte de voluntariat cu instituțiile publice.

Mai mult, pe lângă oportunitatea de a căpăta noi cunoștințe, dar și de a înțelege cum funcționează administrația publică, cei mai serioși și mai eficienți dintre ei ar putea fi angajați în cadrul ministerului și a agențiilor teritoriale de plăți și inspecție socială.

Dacă sunteți student și doriți să participați la acest proiect, puteți trimite, până joi, 30 iunie 2016, un CV sau o scurtă prezentare, la adresele de e-mail: truta.mariana@prestatiisociale.ro , camelia.ologeanu@prestatiisociale.ro sau serviciisociale@mmuncii.ro .PROMPT MEDIA

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBucurești: To be or not to be
Articolul următorUNPR după UNPR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.