Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Mircea Băsescu, condamnat definitiv

București: Mircea Băsescu, condamnat definitiv

DISTRIBUIȚI

mircea-basescu 144732 – 16062016 –  Fratele lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a fost condamnat, definitiv, la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul de trafic de influență. Marian Căpățână a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Instanța a dispus și confiscarea sumei de 265.000 de euro de la cei doi.

Mircea Băsescu a fost condamnat, în luna ianuarie a acestui an, la patru ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de influenţă, însă decizia de atunci nu a fost definitivă. Sentința a fost atacată, iar azi magistrații Curții de Apel Constanța au menținut sentința din prima instanță.

Potrivit DNA, în perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, Mircea Băsescu a primit suma de 250.000 de euro de la un denunțător (Florin Anghel), prin intermediul inculpatului Marian Căpățână, în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă magistrații învestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea săvârșită de tatăl acestuia (Sandu Anghel), precum și a altor cereri incidente în cauză, cu scopul de a obține o hotărâre favorabilă, fie condamnarea la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate. – PROMPT MEDIA

foto:informatiazilei.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.