Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Nervi întinși la maxim în centrul Capitalei

București: Nervi întinși la maxim în centrul Capitalei

DISTRIBUIȚI

Excesul de zel al unora depășește bunul simț – 144493 – 02062016 –  Concertul de duminică 5 iunie 2016, de la orele 18.00, pe care îl va susține trupa Maroon 5, a dat peste cap traficul din centrul Capitalei cu o săptămână mai devreme. Excesul de zel al Municipalității a făcut ca arterele importante care fac legătura cu Piața Constituției să fie blocate de reprezentanții Poliției Locale, circulația mașinilor făcându-se după principiul ”Fiecare se descurcă și circulă cum poate”. Un traseu de trei-patru kilometri a ajuns să fie făcut în mai bine de o oră, polițiștii rutieri dând din umeri neputincioși.

Scena unde va avea loc concertul a fost ridicată în două zile, blocându-se o parte a Pieții Constituției, însă circulația pe celelalte străzi a fost interzisă din motive cunoscute doar de organizatori și de Poliția Locală.

Bucureștiul este singura capitală europeană unde astfel de evenimente au loc în mijlocul străzii și unde pregătirile dau peste cap întreaga circulație din zonă. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.