Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Nicușor Dan, pe urmele lui Dumitru Pelican

București: Nicușor Dan, pe urmele lui Dumitru Pelican

DISTRIBUIȚI

Clotilde Armand - Nicusor Dan144560 – 07062016  –  Nicușor Dan a cerut renumărarea voturilor în Sectorul 1 invocând discrepanțele statistice, precizând că USB a avut inițial delegați în toate secțiile de votare, dar o parte dintre aceștia s-au retras, inclusiv pentru a participa la concertul Maroon 5, care a avut loc duminică seara în București.

“Noi am câștigat în vreo 130 de secții, unde am avut delegați la numărarea voturilor și am pierdut în vreo 40 în care nu am avut. Noi am avut delegați peste tot, numai că nu erau oameni din partid, erau oameni care pur și simplu ne-au sprijinit, numai că dintre ei s-au retras mulți, unii ne-au spus că s-au dus la concertul care a fost aseară (n.r. Concertul Maroon 5) și nu mai puteam să îi înlocuim pentru că erau date limite până la care se propuneau și au rămas secții în care nu am avut pe nimeni.”, a spus Nicușor Dan.

Clotilde Armand, candidatul USB, a obţinut 28,7% din voturi, potrivit datelor provizorii BEC, comunicate luni, fiind depăşită de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care a fost votat de 31,1% dintre alegători.

La Sectorul 2, Dumitru Pelican a cerut renumărarea voturilor, considerând că sunt prea mari datele BEC comparativ cu sondajele de opinie. –  PROMPT MEDIA

foto:adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.