Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Păltineanu, reținut pentru fapte petrecute în calitate de manager la ”Ana...

București: Păltineanu, reținut pentru fapte petrecute în calitate de manager la ”Ana Aslan”

DISTRIBUIȚI

bogdan-paltineanu144636 – 10062016  – Procurorii DNA au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu 9 iunie a lui Bogdan Păltineanu, la data faptelor manager la Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie ”Ana Aslan”, în prezent manager al Spitalul Clinic de Urgență ”Bagdasar-Arseni”, cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată.

În perioada 12 mai – 21 august 2015, Păltineanu, în calitate de manager al Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie ”Ana Aslan”, în exercitarea atribuțiilor de serviciu care îi reveneau în ceea ce privește încheierea contractelor de achiziții, derularea contractelor, angajarea unității în operațiunile patrimoniale, a primit de la reprezentantul a două societăți comerciale, în cinci tranșe, sumele de 73.450 euro și 18.600 lei.

Banii, primiți de inculpat atât într-un imobil ce-i aparținea cât și în autoturismul personal, reprezentau comisionul stabilit pentru derularea în bune condiții a contractelor respective (emitere comenzi, plată facturi).

La 10 iunie 2016, Păltineanu urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. – PROMPT MEDIA

foto:click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.