Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PNL a pus ochii pe vreo doi – trei tehnocrați din...

București: PNL a pus ochii pe vreo doi – trei tehnocrați din Cabinetul Cioloș

DISTRIBUIȚI

 alina ghorghiu144686 – 14062016 –  Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marţi, că ”vreo doi-trei” dintre miniştrii Cabinetului Cioloş ar putea fi viitori parlamentari liberali sau ar putea veni în partid,. Întrebată dacă vicepremierul Costin Borc sau premierul Dacian Cioloş ar putea fi printre cei aflați în vizorul său, Gorghiu a afirmat că ”orice e posibil”.

”Domnul Pîslaru, domnul… nu mai ştiu numele miniştrilor acum că aş fi spus vreo patru-cinci. Orice e posibil numai că în momentul acesta avem uşor alte priorităţi. Avem de făcut nişte majorităţi la nivelul consiliilor judeţene şi e important ca toţi colegii noştri să se concentreze pe această agendă, după care va trebui să ne apucăm de împrospătarea programului de guvernare şi, evident, vom găsi şi resursa pentru desemnarea prim-ministrului. Cei care vor performa în acest Guvern în continuare sunt bine-veniţi în PNL şi vreo doi-trei din aceşti miniştri ai Cabinetului Cioloş chiar cred că vor fi viitori parlamentari ai PNL sau vor veni în PNL. (…) Nu există niciun fel de discuţie, dorinţa e mai veche. Am spus că vom deschide partidul către cei care performează în Executiv, am vreo două-trei preferinţe în acest Cabinet, dar n-am să le spun public, o să discut cu domniile lor înaint”, a răspuns Gorghiu, potrivit Agerpres.

La rândul său, celălalt copreşedinte al partidului, Vasile Blaga, a declarat că vor fi demarate în această perioadă discuţii în cadrul PNL pentru desemnarea premierului în cazul în care liberalii vor putea să vină cu asemenea pretenții după alegerile din toamnă. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.