Acasă Politic București: Universitatea București, locul 32 în …. regiune

București: Universitatea București, locul 32 în …. regiune

DISTRIBUIȚI

– 144717 – 15062016  – Universitatea din Bucureşti este cea mai bine clasată instituţie de învăţământ superior românească în Top 200 universităţi din ţările în curs de dezvoltare din Europa şi Asia Centrală. Instituţia a avansat anul acesta patru locuri şi a ajuns astfel pe locul al 32-lea în regiune.

universitarRectorul Universităţii Bucureşti, Mircea Dumitru: ”Calitatea educaţiei, programele pe care le avem şi care s-au dezvoltat foarte mult în ultima vreme în cele 19 facultăţi, avem peste 100 de programe la licenţă, masteratele, de asemenea, s-au diversificat, fiecare facultate o să aibă acuma un masterat în limba engleză. Acesta ne-a permis să avem şi o reputaţie din ce în ce mai bună, mai solidă în ochii studenţilor din străinătate care vin şi ne cunosc”.

În clasament au fost incluse şi Universităţile ”Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca, ”Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi Universitatea de Vest din Timişoara.

La elaborarea clasamentului s-a ţinut cont de reputaţia academică, numărul de studenţi înscrişi anual şi cel de absolvenţi angajaţi în domeniul studiat, anunță romania-actualitati.ro . –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.