Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bulgari arestați pentru operațiuni de tip skimming

Bulgari arestați pentru operațiuni de tip skimming

DISTRIBUIȚI

skimming144556 – 07062016  –  Trei bulgari au fost arestați pentru 30 de zile, după ce ieri au fost reținuți de DIICOT, pentru operațiuni de tip skimming. Ieri, Hristov Dimitar, Velkov  Lyubomir și Davidov Nikolay au fost opriți la granița dintre România și Bulgaria, după ce în cursul zilei montaseră, pe ATM-ul unei bănci din București, un astfel de dispozitiv.

    La percheziții au fost găsite și ridicate dispozitive de copiere a datelor cardurilor bancare și a codului de securitate PIN, instrumente folosite pentru montarea și demontarea dispozitivelor de pe bancomat, un laptop, telefoane mobile, precum şi mai multe carduri.

    Ulterior, aceste date erau decriptate și corelate cu imaginile surprinse de camerele de înregistrare ce conțineau codurile PIN tastate la bancomat de către alți membrii ai rețelei aflați pe teritoriul statului bulgar în vederea efectuării de retrageri frauduloase de numerar prin intermediul unor instrumente de plată electronică falsificate.

Cei trei bulgari sunt suspectați că în luna mai au avut astfel de activităi infracționale pe raza Capitalei. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.