Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Fostul director al Administrației Bazinale de Apă (A.B.A.) Mureș și alte cinci...

Fostul director al Administrației Bazinale de Apă (A.B.A.) Mureș și alte cinci persoane, trimiși în judecată pentru corupție

DISTRIBUIȚI

judecator144981 – 30062016 –  Fostul director al Administrației Bazinale de Apă (A.B.A.) Mureș, împreună cu fostul șef al biroului investiții, și patru aomeni de afaceri au fost trimiși în judecată, în stare de libertate, pentru corupție.

 Procurorii DNA Oradea susțin că în octombrie 2010, directorul Teodor Giurgea, prin intermediul șef ului biroului de investiții, Ioan Popa, a cerut la patru oameni de afaceri să vireze în contul unei firme suma de 37.200 de lei, lucru care s-a și întâmplat în perioada noiembrie – decembrie 2010. Gurgea a cerut banii pentru ca, prin funcția pe care o avea, să asigure derularea contractelor încheiate de firmele celor patru oameni de afaceri cu Administrația Bazinală de Apă Mureș.
De asemenea, în octombrie 2010, Giurgea a cerut altui reprezentant al unei firme, suma de 2.500 lei care să îi fie virată într-un anumit cont. În schimbul sumei, Giurga trebuia să asigure recepționarea lucrărilor și plata facturilor emise de firma omului de afaceri în legătură cu executarea unui contract având ca obiect amenajări hidrotehnice.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București.

Teodor Giurgea a mai fost trimis în judecată într-un dosar separat, tot pentru fapte săvârșite în exercitarea atribuțiilor de serviciu. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.