Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Franța: România, la Salonul ”EUROSATORY 2016”

Franța: România, la Salonul ”EUROSATORY 2016”

DISTRIBUIȚI

 ”EUROSATORY 2016144737 – 16062016 –  O delegaţie a Departamentului pentru armamente, condusă de secretarul de stat pentru armamente, Gabriel-Beniamin Leş, participă, în perioada 14 – 17 iunie, la Salonul Internaţional pentru armamente şi echipamente de apărare ”EUROSATORY 2016”, care se desfăşoară la Paris, în Franţa.

Specialiştii români au întâlniri cu omologi din ţările prezente la expoziţie pe teme specifice şi le prezintă acestora stadiul actual de dezvoltare a echipamentelor şi capabilităţilor militare şi ultimele tendinţe şi soluţii tehnice obţinute de cercetarea ştiinţifică românească în domeniul securităţii şi apărării.

Reprezentanţii Companiei Naţionale Romtehnica S.A. au misiunea de a identifica oportunităţi şi soluţii de cooperare în domeniul afacerilor contribuind, totodată, la promovarea pe plan internaţional a industriei de apărare din ţara noastră. Se are în vedere, astfel, deschiderea acesteia către piaţa internaţională, pentru realizarea compatibilităţii şi interoperabilităţii tehnicii din dotarea Armatei României cu cea a forţelor NATO şi UE. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.