Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Continuă bătălia pentru CJ Ilfov

Ilfov: Continuă bătălia pentru CJ Ilfov

DISTRIBUIȚI

sedinta-prefectura-CJ-Ultima ”strigare” – joi, 30 iunie 2016 – 144889 – 27062016 –  După ce vinerea trecută, prima convocare pentru constituirea Consiliului Județean Ilfov – alegerea președintelui și a vicepreședinților, a fost boicotată de PSD și ALDE, luni, 27 iunie a venit rândul celor de la PNL și PMP să nu se prezinte la ședința programată la sediul Prefecturii. Asta pentru că, potrivit unor surse politice, PSD și ALDE nu se împacă cu ideea că Marian Petrache va fi încă patru ani la președinția Consiliului Județean și încearcă să convingă ”patru – cinci liberali” să trădeze. După un week-end încins, în care telefoanele ”de convingere” au sunat de foarte multe ori, PNL și PMP, care au încheiat, la 11 iunie, un protocol politic de colaborare, au decis, așadar, să nu se prezinte la ședință.

Reprezentanții PSD și ALDE, deși au fost în sală, nu au vrut să semneze prezența nominal.

Astăzi a fost prezent și senatorul Nicolae Nasta, candidatul PSD și ALDE pentru funcția de președinte al CJ Ilfov, ales la 5 iunie consilier județean, care era foarte încrezător că va primi un vot favorabil. De-altfel el a și declarat că va demisiona din Senat întrucât va fi ales președinte al consiliului județean.

Ultima încercare de constituire a noului consiliu județean va avea loc joi, 30 iunie, la orele 11.00, tot la sediul Prefecturii Ilfov. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.