Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Ilfov: Pompierul căzut la datorie, decorat post-mortem

Ilfov: Pompierul căzut la datorie, decorat post-mortem

DISTRIBUIȚI

 pompier144543 – 06062016  –  Răzvan Dumitru Luchian, pompierul căzut la datorie luni dimineața, a fost avansat la gradul de sublocotenent post-mortem, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă.

Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, plutonierului major Răzvan Dumitru Luchian, decedat luni, 6 iunie, în misiune, i s-a acordat post-mortem gradul de sublocotenent.

Sublocotenent p.m. Răzvan Dumitru Luchian, avea 34 de ani și a fost pompier salvator la Detașamentul Buftea, Garda Măgurele. Acesta a încetat din viață în această dimineață, în timpul intervenției pentru stingerea unui puternic incendiu la o fabrică din localitatea Jilava. Decesul a fost declarat la ora 11 și 15 minute.

Ministrul Afacerilor Interne și întreg personalul MAI își exprimă regretul profund pentru decesul tânărului pompier și transmite condoleanțe familiei și camarazilor săi pentru greaua pierdere suferită. “Este, din păcate, încă un exemplu de cât de periculoasă este meseria de pompier, polițist sau jandarm. Este un pericol pe care colegii mei și-l asumă în fiecare zi” a declarat ministrul, Petre Tobă. MAI a demarat procedurile de acordare de sprijin familiei pompierului căzut la datorie. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.