Acasă Politic Paris: Cioloș. ”Românii sunt cei mai buni!”

Paris: Cioloș. ”Românii sunt cei mai buni!”

DISTRIBUIȚI

Ciolos - TF1144619 – 09062016  – Premierul Dacian Cioloș se află în Franța, unde, printre altele, va participa la festivitatea de deschidere a Campionatului European de Fotbal și la meciul România – Franța de vineri.

Într-un inteviu pentru TF1, șeful Guvernului de la București a declarat că se așteaptă să vadă câteva mii de români în tribune, în ciuda riscurilor teroriste care planează asupa acestei competiții. ”Fotbalul este o pasiune în România. Ideea de fotbal, de sport, în general. Mă aștept să văd câteva mii de români care vin pentru acest meci de deschidere și apoi pentru celelalte meciuri ale echipei. Cel mai bun va câștiga și eu cred că românii sunt cei mai buni”, a spus Cioloș.

Întrebat dacă există îngrijorări în România cu privire la riscurile teroriste, Cioloș a răspuns: ”Există o neliniște în legătură cu ceea ce s-ar putea întâmpla dar asta nu va împiedica câteva mii de români să meargă în Franța”. ”Cel mai bun va câștiga și eu cred în continuare că românii sunt cei mai buni. România nu are o echipă de vedete sau de personalități, dar este o echipă. Sunt jucători tineri, este vorba despre o nouă generație și ambiția lor este să demonstreze că sunt o echipă”, a mai spus premierul. – PROMPT MEDIA

foto:gov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.