Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Peste 1.100 de schițe de proiecte pentru finanţare înregistrate prin MySMIS pentru...

Peste 1.100 de schițe de proiecte pentru finanţare înregistrate prin MySMIS pentru finanțare prin Programul Operațional Capital Uman

DISTRIBUIȚI

Ministerului Fondurilor Europene 144553 – 07062016  –  La trei săptămâni de la lansarea apelurilor în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU), Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a primit rin aplicația MySMIS peste 1.100 de schițe de proiecte pentru solicitare de finanțare europeană.

MySMIS 2014 este aplicația electronică prin care potenţialii beneficiari de fonduri europene pot solicita finanțare pentru perioada de programare 2014-2020. Cele două module funcționale în prezent sunt cel de apel și cel de cerere de finanțare.

Apelurile de proiecte 4.1 şi 4.2 din cadrul POCU, lansate în data de 16 mai 2016 de MFE, își propun reducerea sărăciei în comunitățile marginalizate. Suma totală lansată este de 350 de milioane de euro. Apelurile abordează problema sărăciei într-un mod integrat, prin aplicarea de măsuri complexe în toate domeniile cheie privind incluziunea socială a persoanelor și familiilor celor mai defavorizate: ocupare, educație, locuire, sănătate, servicii sociale și antidiscriminare.

Este un instrument necesar, pe care beneficiarii de fonduri europene îl solicită de mai multă vreme prin diferite canale. Acest tip de informații ajută în decizia primară de a demara sau nu pregătirea unui proiect și reprezintă un firesc element de transparență”, a declarat Dan Barna, secretar de Stat în cadrul MFE. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.