Acasă Sport Polonia: Din nou aur pentru România

Polonia: Din nou aur pentru România

DISTRIBUIȚI

Simona Gherman144853 – 23062016 – Simona Gherman a obținut medalia de aur în proba individuală de spadă de la Campionatele Europene de scrimă de la Torun, în Polonia, după ce a învins-o în finală pe Ana Maria Popescu, cu scorul de 9 – 5. Cele două colege de echipă au mers cap la cap până la 5 – 5, cu 18 secunde rămase, moment în care Gherman a făcut 6-5. Ieșită la atac, Ana Maria Popescu a mai încasat trei tușe până la final, iar Simona Gherman a devenit pentru a doua oară campioană europeană la spadă, după succesul din 2012 de la Legnano, în Italia.

Delegația României mai conține nouă sportivi, cu toții participând până acum în probele individuale ale Campionatului European. În proba feminină de sabie, Bianca Pascu a încheiat pe poziția a șaptea.

La floretă feminin, Mălina Călugăreanu, sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Rio, la vârsta de 19 ani, a încheiat pe poziția a 39-a, după ce a pierdut toate cele cinci dueluri din grupa preliminară.

În proba masculină de spadă, Andrei Timoce a încheiat al 26-lea, Adrian Dabija al 32-lea, Alin Mitrică pe 70, iar Adrian Szilagyi pe 80.

La sabie masculin, Alin Badea a terminat pe poziția a 17-a, Tiberiu Dolniceanu a fost al 18-lea, Iulian Teodosiu s-a clasat pe 24, iar Ciprian Gălățanu pe 35. Vineri, intră în concurs echipa masculină de spadă a României, formată din Alin Mitrică, Adrian Szilagyi, Andrei Timoce și Adrian Dabija. – sursa: Romania-actualitati.ro/ -. PROMPT MEDIA

foto:romania-actualitati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.