Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Prahova: Premieră la Congresul Național de Chirurgie

Prahova: Premieră la Congresul Național de Chirurgie

DISTRIBUIȚI

congres chirurgieConduita medicala in razboiul modern – 144461 – 01062016 – In perioada 1 – 4 iunie 2016, la Centrul International de Conferinte din Sinaia, va avea loc Congresul National de Chirurgie – CNC 2016, eveniment la care sunt asteptati peste 1.300 de participanti – studenti, rezidenti, asistenti, specialisti, medici primari, cadre universitare din lumea academica, atat din tara, cat si din strainatate. CNC 2016 este prezidat de prof. dr. Mircea Beuran – presedintele Societatii Romane de Chirurgie si va gazdui Conferinta Asistentilor Medicali din Romania si Conferinta Nationala a Societatii Studentesti de Chirurgie din Romania.

Timp de patru zile, peste 570 de prezentari vor fi sustinute in paralel in cinci sali, in cadrul unui program stiintific extrem de complex – cursuri pre-congres, conferinte, mese rotunde, prelegeri, video-forumuri, sesiuni de e-postere si lansari de carte.

Tema CNC 2016, Chirurgia de azi – chirurgia viitorului, isi propune sa contureze atat un bilant al noilor cuceriri tehnologice, cat si o previziune a viitorului in domeniul chirurgical in urmatorii 20-30 de ani, pentru a construi un dialog interactiv de varf pe performanta actuala, astfel incat participantii sa ramana intr-un pas constant cu progresul chirurgiei internationale.

Congresul va fi deschis de opt cursuri pre-congres adresate studentilor, rezidentilor si tinerilor specialisti: Suturi mecanice in chirurgia digestiva, Colostomiile: indicatii, tehnica, complicatii, Progrese si tendinte in chirurgia endocrina (tiroida, paratiroida, suprarenale), Damage control in trauma abdomino-pelvina, Metode chirurgicale moderne in tratamentul cancerului rectal, Diseminarea moderna a rezultatelor cercetarii stiintifice. Scientometria si etica cercetarii, Imagistica RMN in cancerul de rect, Profilaxia anti-trombotica la pacientul chirurgical. Particularitatile tratamentului anticoagulant la pacientul obez.

In premiera la Congresul National de Chirurgie va avea loc o sesiune comuna cu chirurgii militari – Conduita medicala in razboiul modern, unde se va prezenta un inventar al posibilitatilor pe care le prezinta medicina militara la ora actuala. De asemenea, va mai avea loc o sesiune care va explica o interventie cu ajutorul unui dispozitiv special – EsophyiX Z, care corecteaza boala de reflux gastroesofagian fara interventie chirurgicala, nici macar minim invaziva, doar folosind un orificiu natural – gura. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.