Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Consultări ale premierului Dacian Cioloș cu Coaliția pentru Dezvoltarea României

București: Consultări ale premierului Dacian Cioloș cu Coaliția pentru Dezvoltarea României

DISTRIBUIȚI

 Ciolos - Coaliția pentru Dezvoltarea României145012 – 04072016  –  Premierul Dacian Cioloș, vicepremierii Vasile Dîncu și Costin Borc, dar și miniștrii Fondurilor Europene, Finanțelor, Transporturilor și Mediului s-au întâlnit cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), organizație reprezentativă a mediului de afaceri.

Discuțiile dintre membrii guvernului și reprezentanții CDR au vizat subiecte importante de pe agenda mediului de afaceri, precum combaterea evaziunii fiscale, legea cadastrului, finanțarea proiectelor din fonduri europene, infrastructura de transport a României și măsuri de simplificare și debirocratizare necesare în relația dintre administrația publică și companii, ca o declinare a măsurilor luate deja în relația dintre administrația publică și cetățeni.

Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltare au apreciat accelerarea și consistența consultărilor din ultimele luni în grupurile de lucru la nivel tehnic între reprezentanții administrației și cei ai mediului de afaceri. Au fost exemplificate ameliorările aduse formularului 088 ca urmare a consultării dintre ANAF și mediul privat și ambele părți au evidențiat necesitatea menținerii formularelor 088 și 394 pentru combaterea evaziunii fiscale.

De asemenea, au mai fost apreciate evoluțiile pozitive în urma consultărilor din grupurile de lucru tehnice care au vizat legislația privitoare la cadastrarea terenurilor agricole, dialogul pe probleme energetice, dar și schimbul de informații și ameliorările aduse legislației care vizează infrastructura. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.