Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Dorel Fronea, din nou șef peste vămi

București: Dorel Fronea, din nou șef peste vămi

DISTRIBUIȚI

145177 – 13072016 –  În urma deciziei premierului Guvernului României, Dorel Fronea a fost numit în funcţia de vicepreşedinte cu rang de subsecretar de Stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu atribuţia de coordonare a întregii activităţi a structurilor vamale de la nivel central şi teritorial, (Direcţia Generală a Vămilor, direcţiile regionale vamale, birourile vamale de interior şi frontieră).

Principalele puncte pe ordinea de zi în următoarea perioadă vor fi apărarea intereselor financiare ale Uniunii Europene, combaterea traficului ilicit cu mărfuri (în special combaterea traficului de ţigarete şi mărfuri contrafăcute) prin eficientizarea structurilor vamale, întărirea cooperării transfrontaliere şi îmbunătăţirea dialogului cu mediul de afaceri.

Fronea a mai condus autoritatea vamală în perioada mai 2012 – iunie 2013, fiind eliberat la cerere din această funcţie. El a deţinut anterior funcţia de secretar general adjunct la Ministerul Fondurilor Europene, secretar general la Ministerul Justiţiei şi de consilier de rang înalt pentru Serviciul Vamal al Republicii Moldova în cadrul Misiunii Uniunii Europene de Consiliere în Politici Publice (EUHLPAM). –  PROMPT MEDIA

foto:ziarelive.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.