Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Horaţiu Mălăele va fi sărbătorit pe scena TNB pe 31 iulie...

București: Horaţiu Mălăele va fi sărbătorit pe scena TNB pe 31 iulie şi 1 august

DISTRIBUIȚI

 – 145408 – 26072016 – Horaţiu Mălăele a ales să îşi serbeze în acest an ziua de naştere pe scenă, aşa că pe 31 iulie şi 1 august sunteţi invitaţi la Sala Mare a Teatrului Naţional pentru reprezentaţiile aniversare ale spectacolului “Cafeneaua!” Alături de Horaţiu Mălăele le veţi regăsi în distribuţie pe Emilia Popescu şi Dana Dogaru.

MalaeleCei trei actori foarte îndrăgiţi oferă un regal actoricesc în această comedie în care râsul împrumută gustul sărat al lacrimilor, iar fragilitatea şi caracterul efemer al existenţei umane se dezvăluie, pas cu pas, până la deznodământul inundat de aplauze. Despre rolul său din “Cafeneaua”, Horaţiu Mălăele a spus: „mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile şi nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate – oglinda vie şi înspăimântătoare a vieţii noastre pe pământ”.

“Cafeneaua”, a cărei premieră a avut loc în 1997, şi-a câştigat statutul de spectacol record, atât sub aspectul longevităţii, cât şi în ceea ce priveşte popularitatea. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.