Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Maria Ligor merge în Marea Britanie pentru a discuta despre problemele...

București: Maria Ligor merge în Marea Britanie pentru a discuta despre problemele românilor

DISTRIBUIȚI

Maria Ligor 145202 – 14072016 – În zilele de 14 și 15 iulie, ministrul delegat pentru Relațiile cu românii de pretutindeni, Maria Ligor, va efectua o vizită în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Cu ocazia primei vizite în noua calitate, ministrul delegat va avea întrevederi cu oficiali britanici, precum și cu exponenți ai comunității românești, reprezentanți ai mediului asociativ și mass-media de limba română.

Demnitarul român va aborda preocupările românilor stabiliți în Marea Britanie în legătură cu impactul rezultatului referendum-ului din 23 iunie. Mesajul pe care îl va transmite va confirma implicarea autorităților de la București în vederea protejării intereselor cetățenilor români. Evoluțiile în această privință sunt atent monitorizate de către Ministerul Afacerilor Externe.

Maria Ligor va sublinia faptul că dorește instituirea unui dialog fluid între autoritățile române și cetățenii români din Regatul Unit și că opiniile și sugestiile acestora vor fi avute în vedere de către Guvern.

Totodată, ministrul delegat va da asigurări că activitatea de protecție și asistență consulară va continua, prin intermediul misiunilor diplomatice ale României. – PROMPT MEDIA

foto:hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.