Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Mohammad Murad a dat cu subsemnatul

București: Mohammad Murad a dat cu subsemnatul

DISTRIBUIȚI

mohammad-murad”Ne vedem la mare!” – 145146 – 12072016 – Omul de afaceri Mohammad Murad, patronul lanțului hotelier Perla-Majestic și al complexului Phoenicia, președinte al Federației Patronale din Turism, a fost dus la Poliția Capitalei, luni seara, pentru a da declarații într-un dosar de evaziune fiscală. Murad are calitatea de martor într-un dosar în care polițiștii au efectuat 35 de percheziții în județele Constanța, Prahova, Ilfov și în municipiul București. Prejudiciul se ridică la suma de aproximativ 3,8 milioane de lei.

La ieșirea de la audieri, Muhammad Murad a spus că este vorba despre niște lucrări de construcții ”la o firmă care mi se pare că aare alte probleme și care a lucrat și la noi. În afară de lucrările pe care le făceau cei de acolo cred că nu țineau evidența contabilă așa cum trebuie. N-am ce să vă spun mai mult, ne vedem la mare”.

Treizeci și cinci de percheziții au avut loc luni în București, Ilfov, Constanța și Prahova, vizată fiind o firmă de construcții care, prin intermediul unor societăți de tip fantomă, ar fi păgubit statul român prin neplata obligatților fiscale. Procurorii spun că societatea respectivă a încheiat contracte și cu firmele deținute de omul de afaceri de origine libaneză. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.