Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Necesara privire în oglindă

București: Necesara privire în oglindă

DISTRIBUIȚI

Clotilde Armand Madam Armand, pusă la zid – 145063 – 06072016  –  Cu o zi în urmă, doamna primar-pentru-o-noapte Clotilde Armand, reprezentanta USB în Consiliul Local al Sectorului 1 București, a avut o ieșire de presă violentă împotriva președintelui Klaus Iohannis și a primarului general al Bucureștilor, Gabriela Firea (PSD).

Nu îl voi apăra pe domnul președinte, domnia sa are la dispoziție, dacă dorește, mijloacele adecvate pentru a demonstra cu asupra de măsură că doamna Armand bate câmpii cu grație. Nici nu voi combate în apărarea doamnei Firea – nu de alta, dar cred că gura păcătosului adevăr grăiește, iar doamna Armand are, în cazul respectiv, dreptate.

Dar, pentru sănătatea vieții politice românești, aș dori să fac o recomandare doamnei Clotilde Armand, cu respectul cuvenit aceleia care are în spate votul a mii de cetățeni români. Stimată doamnă, înainte de a vitupera împotriva unei presupuse cârdășii între președintele statului român (care are ca și dvs. legitimarea votului popular, dar la o scară de mărime care vă este inaccesibilă!) și clasa politică, între acesta și PSD sau între PNL și PSD, duceți-vă, vă rog, într-o încăpere dotată cu o oglindă. Priviți în acea oglindă și veți vedea o persoană care, printre altele (într-un gând și simțire alături de colegii din USB aleși în calitate de consilieri locali de către bucureșteni) a dat consiliile locale ale sectoarelor, precum și Consiliul General al Municipiului București, pe mâna PSD, prin votul acordat nu cu multe zile în urmă. Cu alte cuvinte, domnia voastră și partidul din care faceți parte sunteți co-părtași la majoritățile pesediste care vor aproba, de acum încolo, orice abuzuri ale primarilor de tip Firea-Pandele. Și ori de câte ori veți dori să mai condamnați, pe drept sau nedrept, abuzurile administrației locale PSD, întoarceți-vă la oglinda amintită mai sus, și, spunând ceea ce veți dori să spuneți despre Firea și comilitonii acesteia (aveți acest drept, iar eu voi fi printre primii care să vi-l apere, la nevoie) poate veți nutri un sentiment căruia noi îi spunem ”rușine.” Rușinea că ați fost complice la punerea clicii PSD în fruntea bucatelor: în mod direct la sectorul 1, și prin colegii de partid, la CGMB și celelalte sectoare. – Radu Zlatideputat PNL. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.