Acasă Externe Croația: Cod roşu de caniculă

Croația: Cod roşu de caniculă

DISTRIBUIȚI

cod rosu145181 – 13072016 –  Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească pe teritoriul Republicii Croaţia că prognozele meteorologice locale, pentru 13 iulie 2016, indică o creștere semnificativă a temperaturilor, care a condus la emiterea unui cod roșu de caniculă pentru regiunile Osijek – Slavonia, Zagreb, Istria și Rijeka. De asemenea, a fost emisă şi o atenționare meteorologică de cod portocaliu pentru restul teritoriului țării.

Se recomandă celor care călătoresc în Croația să se asigure că au la dispoziție suficiente lichide pentru o hidratare corespunzătoare și să evite expunerea directă la soare în aceste zile.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care doresc să se deplaseze în Republica Croaţia ca, înainte de a pleca la drum, pentru informaţii actualizate, să consulte paginile dedicate de Internet ale Automobil Clubului Croat – http://www.hak.hr/en, Companiei Naţionale Croate de Căi Ferate – http://www.hznet.hr, Autorităţii Portuare Croate – http://www.portauthority.hr şi a Agenţiei Croate de Aviaţie Civilă http://www.ccaa.hr, precum și http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/HR-CroaCia.html, iar, în situaţii de urgenţă, pe teritoriul croat, pot apela numărul european unic de urgenţă 112. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.